Disclaimer

Algemene disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de Flowerpowerkruid de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De website is met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid gebouwd. Flowerpowerkruid kan geen garantie geven op de juistheid of nauwkeurigheid van de gepubliceerde informatie op de website. Ook kan er geen garantie worden gegevens op de geschiktheid van het gebruik van het doel van een product of bepaalde informatie. Er kan geen beroep worden gedaan op de gepubliceerde gegevens, zienswijzen of informatie op deze website.

De informatie die verstrekt wordt op deze website zijn bedoeld als bron, en niet als een medische oplossing. Flowerpowerkruid raad sterk af om niet zonder advies van een deskundige te gaan experimenteren met producten of informatie. Deze website is niet bedoeld om u te weerhouden of onttrekken aan medische behandeling. Ten alle tijden dient u uw medisch arts of therapeut te raadplegen.

Flowerpowerkruid aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de paginas en gebruik van de producten van de Flowerpowerkruid-website. Flowerpowerkruid kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit de beslissingen die uzelf heeft gemaakt op basis van de informatie en gebruik van de producten van Flowerpowerkruid. Indien u gezondheidsklachten heeft, dient u altijd voor inname van de producten een deskundige in te schakelen zoals uw arts of therapeut. Indien u medicatie inneemt, stopt de inname er niet van of vervang deze niet zonder eerst uw arts of therapeut te hebben geraadpleegd.

Flowerpowerkruid kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele allergische reacties of andere schade aan uw lichaam door gebruik van de informatie en producten. Ten alle tijden kunt u naast het advies van uw eigen arts advies inwinnen bij Flowerpowerkruid voor het gebruik van de producten.

Deze site geeft geen medisch advies. Wanneer u gezondheidsklachten heeft, raden wij u ten allen tijde aan contact op te nemen met uw huisarts (of eventueel uw specialist).

De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of de verpleegkundige aan de patiënt wordt verstrekt.

De sites waarnaar Flowerpowerkruid linkt worden regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan het Flowerpowerkruid voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Flowerpowerkruid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Privacy:

Flowerpowerkruid verklaart hierbij dat alle versterkte klantgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. De klantgegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, tenzij de wetgeving dit verplicht. De klantgegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd moeten worden, kunt u contact opnemen met Flowerpowerkruid.

De cookies op deze website worden uitsluitend gebruikt om de website goed te kunnen laten werken.

Copyright:

Voor alle elementen (teksten, foto’s, graphics, enz.) van de Flowerpowerkruid-website geldt:

copyright © 2023 Flowerpowerkruid